Spor Bilimleri Fakültemizde “Dönem Sonu Poster Sunumları” Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü tarafından Arş. Gör. Dr. N. Göksu Çini koordinatörlüğünde “Dönem Sonu Poster Sunumları” etkinliği düzenlendi.

Spor Yöneticiliği alanında lisans düzeyinde çalışmalar yapmakta olan öğrencilerin akademik gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen poster sunum etkinliğinde Doç. Dr. Mehmet Gülü, Doç. Dr. Melike Taşbilek Yoncalık, Doç. Dr. Orhan Gök, Doç. Dr. Rafet Ünver, Dr. Öğr. Üyesi Ayla Karakullukçu danışmanlığında 45 öğrenci 13 poster sunumu  yaptı. Etkinliğe akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Sunumların yapılmasının ardından Doç. Dr. Aziz Güçlüöver, Doç. Dr. Hakan Yapıcı ve Dr. Öğr. Üyesi Döndü Uğurlu’dan oluşan jürinin bilimsel değerlendirmeleri sonucunda en iyi poster sunumu belirlendi.

En iyi poster sunumu ödülünü Doç. Dr. Orhan Gök danışmanlığında; Songül Doğanay, Aleyna Kılınç ve Elif Nur Ötgün tarafından yapılan "Antrenörlerin Meslek Etiği Davranışlarına İlişkin Sporcu Görüşlerinin Bazı Değişkenlere Göre İncelenmesi" isimli çalışma kazandı.

Doç. Dr. Orhan Gök, Songül Doğanay, Aleyna Kılınç ve Elif Nur Ötgün’e başarı belgesi verilmesiyle devam eden etkinlik, toplu fotoğraf çektirilmesiyle sona erdi.