Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde Ebru Sergisi Açıldı

Üniversitemiz Sağlık, Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığının düzenlediği  Ebru Sergisi Üniversitemiz Merkez Kütüphanesinde sanatseverlerin ziyaretine açıldı.

Açılış törenine Yahşihan İlçe Milli Eğitim Müdürü Haluk Özdemir, İlçe Halk Eğitim Müdürü İbrahim Tarım, Halk Eğitim Merkezi El Sanatları Öğretmeni Sema Ersöz, daire başkanlarımız, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı.

Ziyaretçilerin beğenisini kazanan sergide Üniversitemizde verilen Ebru Kursu kapsamında El Sanatları Öğretmeni Sema Ersöz’ün ve öğrencilerimizin yaptığı ebru başta olmak üzere hat, tezhib, kat’ı sanatı il cam altı boyama çalışmaları yer  aldı.

El Sanatları Öğretmeni Sema Ersöz, ziyaretçilere eserler hakkında bilgi verdi. Sergide ayrıca ebru atölye çalışması da yapıldı. Sergi 31 Mayıs’a kadar ziyarete açık olacak.